Vapaa-aika

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi et massa tincidunt felis rhoncus efficitur.

Tikkurilan urheilupuisto

Hotelli Tikkurilan yhteydessä Tikkurilan Urheilupuistossa on loistavat mahdollisuudet harrastaa ulkoilua tai eri urheilulajeja. Hotellin yhteydessä on keilahalli, biljardisali, Urheilutalon liikuntatilat ja lisäksi lähettyvillä on hyvät ulkoilumahdollisuudet, sekä pihassa ulkokuntosali.

Urheilupuistossa voi seurata Mestis tason jääkiekkoa, Inssi-divarin salibandya ja kansainvälisiä kilpailuja ja turnauksia.

Urheilutalo

Tikkurilan urheilutalossa harjoitellaan lukuisten eri urheilulajien parissa, Tiloja ovat palloiluhalli, tatami- ja painisali, voimailutila sekä nyrkkeilykehä. Tikkurilan Tiikerit pelaavat miesten salibandyottelut Tikkurilan urheilutalolla.

Hotelli Tikkurila palvelee teitä tapahtumien aikana, ja tekevät Tikkurilan urheilutalosta oivan kotipaikan kisojen, turnausten tai leirien järjestämiseen. Samassa rakennuksessa toimii myös keilahalli ja biljardisali

Tikkurilan urheilutalo

Uimahalli

Tikkurilan uimahalli sijaitsee aivan Hotelli Tikkurilan naapurissa. Hallilla on 50 metrin allas, 4,5m
syvä hyppyallas ja opetusallas. Hallissa on myös kuntosali sekä liikuntasali.

Tikkurilan uimahalli

Jäähallit

Tikkurilan Areena toimii monipuolisena jääurheilun tapahtumapaikkana, Areenalla pelataan mm. Kiekko-Vantaan mestispelejä. Kesäisin Areenan tiloja voi käyttää esim. rullakiekkoiluun.

Yhdessä urheilupuiston muiden palveluiden kanssa Tikkurilan Areena ja Tikkurilan harjoitusjäähalli tarjoavat toiminnallisen ympäristön eri lajien urheiluleireille.

Tikkurilan Areena
Tyhjä jäähalli, jossa jäänhoitokone kunnostaa jääpintaa ennen seuraavaa peliä tai harjoitusta

Tikkurilan urheilupuiston ulkokentät

Tikkurilan urheilupuistossa on monipuoliset olosuhteet erilaisten liikuntalajien harrastamiseen ja tapahtumien järjestämiseen.

Urheilukentällä on iso ja pieni tekonurmikenttä. Pienellä tekonurmella sijaitsee talvisin ylipainahalli. Isolla nurmikentällä on olosuhteet jalkapallon, amerikkalaisen jalkapallon sekä kriketin pelaamiseen. Hiekkakenttä toimii kesäisin pelialueena ja talvisin siihen jäädytetään luistelujää

Tikkurilan urheilupuisto

Tixi Bowling

Laminaattiradat, automaattinen tuloslaskinjärjestelmä, hohtokeilausvalaistukset, bumperjärjestelmä kaikilla radoilla lapsille ja Hotelli Tikkurilan kahvila & ravintolapalvelut tekevät keilaamisesta entistä mukavampaa.

Tixi Bowling

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä ja kysy lisää