Huoneet

Tarjoamme viihtyisää majoituspalvelua 1-8 hengen huoneissa. Hotellissamme on 32 savutonta huonetta ja vuodekapasiteettimme on 127. Huonehinnat alk. 79€/huone.
Kaikissa huoneissa on suihku, wc, televisio, liinavaatteet sekä pyyhkeet.

Huonehintaan sisältyy aamiainen noutopöydästä, maksuton pysäköinti (ei vartioitu) sekä maanantaista torstaihin asiakassauna. Hotellissa on myös käytettävissä maksuton langaton internet-verkko.

Myös lemmikit ovat tervetulleita, otathan meihin yhteyttä. Lemmikeistä veloitamme pienen lisän.

Aamiainen tarjoillaan arkisin ti-pe klo 6.00-9.30 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 7.30-10.00. (pidätämme oikeuden muutoksiin) Huom. COVID-19 tilanteen takia pidätämme oikeudet muutoksiin aamiaistarjoilussa.

Hotellin vastaanotto palvelee teitä kaikissa matkaanne liittyvissä asioissa. Mm. taksin tilaukset lentokentälle ja ravintolan varaaminen onnistuu vastaanotosta. Lisäksi meiltä voi lainata vedenkeittimiä, latureita ja tuulettimia.

23.3.21 Huom. COVID-19 tilanteen takia sauna on poissa käytöstä toistaiseksi!

Hotellimme sauna on asiakkaiden käytössä ma-to klo 19-21 (naisille oma vuoro tarvittaessa klo 18). Huom. COVID-19 tilanteen takia sauna on poissa käytöstä toistaiseksi. Asukkaat voivat myös muina aikoina varata saunan käyttöönsä 20,-/h. Keilahallilla on myös sauna, jota voi vuokrata ryhmille. Tarjoilut hoituvat hotelli Tikkurilan kautta.

Aamiainen
Pysäköinti
Sauna
Wi-Fi
Lemmikit
10€/lemmikki

Tarkista huoneiden saatavuus

Suuremmat varaukset yhteydenotolla

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää