Urheilupuisto

Trio Areena toimii monipuolisena jääurheilun tapahtumapaikkana, joka lisäksi kesäisin tarjoaa loistavat tilat mm. rullakiekolle.
Yhdessä Urheilupuiston muiden palveluiden kanssa Trio Areena ja Trio harjoitusjäähalli tarjoavat toiminnallisen ympäristön eri lajien urheiluleireille.
Lisäksi Trio Areenalla sijaitsee noin 80 m2 kokoinen peilisali joka soveltuu oheisharjoitteluun sekä esimerkiksi tanssituntien pitopaikaksi.

Ympäristön viihtyisyyttä voi hyödyntää myös erilaisten tapahtumien kuten konserttien, messujen tai vaikkapa virkistyspäivien järjestämiseen.

Trio Areena on hyvien kulkuyhteyksien varrella; Hki-Vantaan lentoasemalle, kauppakeskus Jumboon ja viihdekeskus Flamingoon meiltä on matkaa vain viitisen kilometriä ja Tikkurilan alueen palvelut juna-asemineen löytyvät reilun kilometrin päästä. Helsingin keskustaan taitat junalla n. 15 minuutissa.

Jäähallin edustalla on myös hyvät paikoitustilat henkilöautoille. Tule tutustumaan, navigoit meille helposti esim. yhteystiedoista löytyvän kartan avulla!

Jäähallit ovat avoinna arkisin ja viikonloppuisin klo 7.15 - 23.30
(Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin)

Tästä Urheilupuisto.com sivuille